Back to Top

HOME

Rólunk
A G-ROAD Építőipari Kft. megalakulásakor, - 2005 elején - azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a Dél- és Közép- Magyarországi régió egyik kiemelt, és elismert mélyépítési vállalkozása legyen. Ebben az időben a fő megrendelőink egy részét önkormányzatok, másik részét nagyobb építőipari vállalkozások tették ki. Az elvárt minőség szem előtt tartása, és a Megrendelők igényeinek teljesítésével a vállalkozásunk megrendeléseinek száma folyamatosan növekedett, melynek eredményeképp 2010-ben tevékenység bővítést illetve gép és eszközpark fejlesztést hajtottunk végre. Így 2010-től a vállalkozás már országos szintű, komplexebb kivitelest kínált, a munka-, egészség- és környezetvédelmi alapelvek, a jogszabályi kötelezettség, és a hatósági előírások figyelembevételével.

2015-re a G-Road Kft. több nagyobb volumenű projektekben vett részt, így számos referencia munkát tud felmutatni, mely összességében több, mint százezer folyóméter vezetékrendszer kiépítését jelenti (ivóvízvezeték, csapadékcsatorna, szennyvízcsatorna, gázvezeték, tűzivízvezeték). Ennek megvalósulása a magas szaktudással rendelkező alkalmazottainknak, az őket irányító építésvezetőinknek, illetve a korszerű technológia alkalmazásának köszönhető.

Jelenleg is három építésvezető irányítása alatt közel 30 főt foglalkoztatunk, de a növekedő igényeknek megfelelően a létszám dinamikusan nő. Ténylegesen végzett tevékenységeink az iparágban egyre kiterjedtebbek, 2015-ben út- és kerékpárút építés területén is tudunk referenciával szolgálni.

Tapasztalatunk nő, elhivatottságunk változatlan, így mára már büszkén számolunk be arról, hogy az ország különböző részein megvalósuló út- és vízépítési projektekhez is jelentős mértékben hozzá tudtunk járulni.

Bízunk abban, hogy az eddig elért eredményeinknek és tapasztalataink felhasználásával évről évre magasabb szinten leszünk képesek a piac igényeinek és elvárásainak megfelelni. Piaci pozíciónk javításával, versenyképességünk erősítésével képesek leszünk az iparág egyik elismert kivitelezői vállalkozásává válni.